Aspekti 16.4.2017

    Jaa Facebookissa
    Tweettaa Twitterissä

    Aspekti Yle Puheella sunnuntaina 16.4.2017 ja uusinta maanantaina 17.4.2017.

    Itä-Suomen yliopiston professori Katri Vehviläinen-Julkunen on valittu hoitotieteen alan tutkijoiden kansainväliseen parhaimmistoon kun hoitotieteen kansainvälinen järjestö Sigma Theta Tau International valitsi hänet alansa huippujen joukkoon. Millaiset asiat ovat hoitotyön tutkimuksen keskiössä juuri nyt ja mitä annettavaa hoitotyöllä on Suomessa meneillään olevalle sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenteen uudistukselle?

    Osana Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumien sarjaa järjestettiin Joensuussa Suomi oppimisen kärjessä nyt ja tulevaisuudessa -tapahtuma. Professori Piia Björn puhui tilaisuudessa niistä oppijoista, joiden oppimisen ja osallistamisen kanssa on vähän enemmän tekemistä kuin sen ison, oletusarvoisesti etenevän oppijoiden joukon kanssa.

    Polta vain kuivaa puuta, sytytä oikein ja älä tunge tulipesää täpötäyteen. Näillä ohjeilla voi minimoida puun polton haitallisten pienhiukkaspäästöjen määrän. Tuoreen tutkimuksen mukaan hyvän ja huonon puun polton erot ovat isommat kuin aikaisemmin on tiedetty.

    Kulunut viikko on ollut hiljainen viikko. Tuhkakeskiviikkona alkanut katumusaika päättyy kiirastorstain ehtoollisjumalanpalvelukseen. Esillä ovat meille kaikille tutut tarinat Getsemanen puutarhasta sekä Jeesuksen ja hänen opetuslastensa viimeisestä yhteisestä ateriasta.

    Kuuntele Aspekti kokonaisuudessaan:

    kuunteleKesto 60’00”

    Lisää Aspekteja (kantti.net)

    Yle Puhe

    Yle Puhe - taajuudet ja ohjelmakaavio

    JÄTÄ VASTAUS