Savon ammatti- ja aikuisopiston joukkue voitti kultaa SAKUstars-kilpailussa Oulussa.  Menestystä tuli kilpailujen improvisaatioteatteri-sarjassa. Lajeina kilpailuissa ovat kirjoittaminen, kuvataide, musiikki, näyttämötaide, tanssi, shakki sekä tapahtuman järjestäjän valitsema näytöslaji.

SAKUstars-ammattiin opiskelevien kulttuurikilpailut on vuosittain järjestettävä valtakunnallinen tapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille ammattiin opiskeleville.
Tapahtuma on Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliiton, SAKU ry:n suurin vuosittainen tapahtuma. Tapahtuman aikana noin 1 000 kilpailijaa suorittaa n. 1 300 kilpailusuoritusta.

Kulttuurikisoja on järjestetty vuodesta 1953 alkaen, tänä vuonna järjestäjänä toimi Oulun seudun koulutuskuntayhtymä. Savon koulutuskuntayhtymän yhtymähallitus päätti perjantain kokouksessaan, että kuntayhtymä hakee järjestettäväksi vuoden 2017 SAKUstars-suurtapahtumaa.

Vastaa