Savonia-ammattikorkeakoulun lisähaku syksyllä alkaviin AMK-koulutuksiin käynnistyy torstaina 11.8. ja päättyy keskiviikkona 17.8. Lisähaussa on tarjolla aloituspaikkoja niissä tutkinto-ohjelmissa, joihin kevään yhteishaussa on jäänyt vapaita paikkoja. Opinnot alkavat syyskuussa.

Viikon ajan kestävässä haussa on mahdollista saada opiskelupaikka Iisalmen kampuksen agrologikoulutuksesta, jossa päiväopintojen lisäksi on mahdollisuus opiskella töiden ohessa monimuoto-opintoina. Lisäksi haussa on paikkoja Varkauden kampuksen energiatekniikan insinööriopintoihin.

Tänä kesänä korkeakoulut ovat itse saaneet päättää lisähakujen ajankohdan. Osassa korkeakouluja hakuaika on saattanut alkaa ja päättyäkin jo heinäkuussa. Koko Suomessa lisähaussa on sadassa eri koulutuksessa opiskelupaikkoja auki. Opiskelupaikkoja on tarjolla kaikilla aloilla, eniten kuitenkin tekniikan alalla.

Lisätietoa:

http://portal.savonia.fi/amk/fi/hakijalle

Vastaa