Lääkekortti muistaa lääkityksen

Kimmo Salvén - 2.7.2013 - 10:50:34

Kuva: Kimmo Salvén

Parempi päivä -ohjelmasarja koostuu lyhyistä ohjelmista, joissa asiantuntijat muistuttavat meitä elämän pienten valintojen merkityksestä. Tavoitellessamme hyvinvointia, terveyttä tai turvallisuutta meidän ei tarvitse aina kiivetä ylitsepääsemättömältä tuntuvien esteiden yli, vaan pienilläkin valinnoilla on merkitystä.

Muistatko mitä lääkkeitä käytät? Nuorena lääkityksen muistaminen on vielä helppoa, mutta kun ikää karttuu, lääkkeiden määrä tuppaa lisääntymään samalla kuin muistin määrä tuntuu pikemmin pienenevän. Kannattaako tällaista asiaa edes pitää muistinvaraisena?

Parempi päivä tutustuu lääkekorttiin, josta kertoo proviisori Jouni Ahonen KYSin sairaala-apteekista:

kuuntele Kesto 3'28"

 

» Ohjelmasarjan etusivulle

 

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Footer