Savonian opiskelijoiden opinnäytetöitä palkittiin

Jaa sivun osoite |

Kimmo Salvén - 31.5.2010 - 14:26:07

Neljä Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijaa palkittiin Thesis 2009 -opinnäytetyökilpailussa. Thesis on valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen opinnäytetyökilpailu, jonka tavoitteena on kehittää opinnäytetöiden laatua sekä vahvistaa opinnäytetyökulttuuria ammattikorkeakouluissa.

Palkitut opinnäytetyöt:

Saara Tuhkanen: Räsyt pokkaa - Luovan suunnitteluprosessin kuvaus

Opinnäytetyö käsittelee korumuotoiluprosessia. Työn tavoitteena oli kehittää koruehdotuksia, joissa näiden yritysten materiaalit, timantit ja matonkuteet yhdistetään jalometallien kanssa koruiksi. Laajemmin tavoitteena oli ottaa kantaa korumuotoilun tilaan ja herättää keskustelua.

Marjo Laitinen: BACE1-proteiinia yli-ilmentävän SH-SY5Y-neuroblastoomasolulinjan valmistaminen

Opinnäytetyön tavoitteena oli tuottaa BACE1-proteiinia yli-ilmentävä ihmisen SH-SY5Y-neuroblastoomasolulinja. Tavoitteena oli tukea syntyneen tuotoksen avulla Alzheimerin taudin proteiinitason tutkimusta.

Mikko Huusko: Paineilmalla täytettyjen kangasrakenteiden lujuuslaskenta

Opinnäytetyössä kehitettiin menetelmä kankaasta valmistettujen paineilmalla täytettyjen rakenteiden lujuuslaskentaan. Työssä selvitettiin kangasmateriaalin ominaisuudet kokeellisesti ja kirjallisuuslähteiden avulla.

Satu Nurminen: Www-sivusto brändin rakentamisen keinona

Opinnäytetyössä tutkittiin, miten sähköistä viestintää ja internet-sivustoa voi hyödyntää brändien rakentamisessa. Työn tavoitteena oli tehdä Junttan Oy:lle internet-sivujen sisältösuunnitelma ja ulkoasuohjeistus sivuston toteuttajalle. Suunnittelun lähtökohtana oli Junttanille vuonna 2008 tehty brändistrategia.

Kilpailuun osallistui 181 opinnäytetyötä, näistä ylemmän amk-tutkinnon opinnäytetöitä oli 23. Kilpailua koordinoi Oulun seudun ammattikorkeakoulu.

Lähde: Oulun seudun ammattikorkeakoulu

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
Enter the characters shown in the image.
Footer