Lihottaako alkoholi?

Kimmo Salvén - 5.9.2012 - 09:05:00

Parempi päivä -ohjelmasarja koostuu lyhyistä ohjelmista, joissa asiantuntijat muistuttavat meitä elämän pienten valintojen merkityksestä. Tavoitellessamme hyvinvointia, terveyttä tai turvallisuutta meidän ei tarvitse aina kiivetä ylitsepääsemättömältä tuntuvien esteiden yli, vaan pienilläkin valinnoilla on merkitystä.

Alkoholin haitoista puhutaan paljon. Varsinaisen alkoholin ja humaltumisen lisäksi yhtenä haittapuolena pidetään alkoholijuomien energiapitoisuutta, joka paisuttaakin monien vatsoja aina kaljamahaksi asti. Mutta onko ongelmana itse alkoholi vai jokin muu? Tähän vastaa tutkija, laillistettu ravitsemusterpeutti Jaakko Mursu Itä-Suomen yliopistosta.

kuuntele Kesto 3'01"

 

» Ohjelmasarjan etusivulle

Katso myös:

 

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
4 + 14 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer