Siisti Kuopio – Lupa innostua

Kimmo Salvén - 25.3.2015 - 15:35:39

 

Kuopiossa järjestetään toukokuussa 2015 koko kaupungin yhteinen kevätsiivoustapahtuma. Tapahtuma kulkee nimellä "Siisti Kuopio – Lupa innostua" ja sen tavoitteena on siistiä Kuopion keskusta ja asuinalueet roskista ja töhryistä. Samalla voidaan myös kunnostaa huonokuntoista yhteistä omaisuutta.

Tapahtumalla halutaan myös kiinnittää kaupunkilaisten huomio yhteisöllisyyteen: aina yleiseen viihtyvyyteen ei tarvita paljon rahaa, vaan aitoa yhdessä tekemistä ja jokaisen vastuuta yhteisten alueiden viihtyisyydestä.

 

Korjaa, kunnosta, siivoa, kierrätä…

Siisti Kuopio – Lupa innostua -tapahtuman pääpäivä on perjantai 8.5.2015, mutta siistejä tekoja voi tehdä koko viikon 19 ajan. Ajatuksena on, että kuopiolaiset yritykset, yhdistykset, organisaatiot, oppilaitokset ja koulut voivat ehdottaa omia tapoja ottaa osaa talkoisiin. Osallistua voi esimerkiksi siivoamalla omaa toimintaympäristöä, korjaamalla tai kunnostamalla rikkoutuneita yhteisiä rakennelmia tai muuta yhteistä omaisuutta, kierrättämällä, siivoamalla varastoja, keräämällä roskia jne.

Jokainen voi itse valita osallistumistapansa ja jakaa sen Lupa Innostua -Facebook-ryhmän Siisti Kuopio -tapahtumassa. Kuvaa siistimäsi asuinalue, koulun piha, harrastuspaikka tms. ja lisää kuva Instagramiin käyttäen #siistikuopio ja #lupainnostua. Eri yhteisöt voivat myös haastaa mukaan toisia yhteisöjä.

Tapahtumasta on tarkoitus tehdä jokavuotinen ja sen järjestää poikkihallinnollinen Kuopion "Arjen turvallisuus, palveluiden toimivuus" -työryhmä.

Katso myös:

Lupa innostua -facebook-ryhmä

Siisti Kuopio -tapahtuma Facebookissa

 

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
9 + 3 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer