Kantti Twitterissä

Kuva: TwitterLöydät Kantin myös kokeiluluontoisesti myös Twitteristä. Twitter on verkkopalvelu, jossa käyttäjät voivat lukea toistensa päivityksiä ja pysyä näin jyvällä siitä, mitä tutaville kuuluu tai mitkä ovat eri yhteisöjen puheenaiheet.

Twitterissä tehtäviä päivityksiä kutsutaan tweeteiksi, tai suomalaisittain twiiteiksi. Ne ovat pituudeltaan korkeintaan 140 merkkiä pitkiä viestejä, jotka tulevat automaattisesti viestin lähettäjän seuraajaksi ilmoittautuneiden käyttäjien nähtäville. Twiitit ovat verrattavissa esimerkiksi yhteisöpalvelu Facebookin tilapäivityksiin.

Twiittien lukeminen on RSS:n rinnalla yksi suosituimmista tavoista seurata, mitä tuttaville kuuluu tai mitä kiinnostavina pidetyt yhteisöt haluavat viestiä. Viestejä on myös helppo lähettää eteenpäin tai kohdentaa jollekin tietylle käyttäjälle.

Jussi Linkolan blogista löydät mainion Twitter-oppaan vasta-alkajalle.

Kantti julkaisee Twitterissä tällä hetkellä lähinnä tietoa uudesta sisällöstä, joten Kantin seuraaminen Twitterissä vastaa pitkälti Kantin RSS-syötteiden seuraamista. Jatkoa ajatellen varsinaista  mikrobloggausta ei kuitenkaan ole suljettu pois vaihtoehdoista.

Twitter löytyy osoitteesta twitter.com.
Kantin Twitter-profiili on osoitteessa: http://twitter.com/kanttinet

 

Footer