Sivustouudistus - www.kantti.net

Jaa sivun osoite |

Kimmo Salvén - 31.12.2009 - 20:27:27

Tervetuloa uudistetulle Kantti.net-sivustolle. Sivuston uudistamisella pyritään vastaamaan niin muuttuneisiin tarpeisiin internetissä, kuin myös tarpeiden muuttumiseen ylläpito- ja tuotantopuolella.

Suurin muutos käyttäjän kannalta visuaalisuusten muutosten lisäksi on kommentoinnin mahdollistuminen juttujen yhteydessä, sekä RealMedia-linkkien väheneminen sivustolla. Valtaosa äänitiedostoista on kuultavissa vain MP3-muodossa.

Myös RealVideo-formaatista tullaan jatkossa luopumaan.

Kantti.net-sivuston uusimisen myötä mös RSS-syötteiden osoitteet muuttuivat. Ajantasaiset syötteet löydät osoitteesta https://www.kantti.net/ohjeet/rss

Kommentteja ja palautetta uudistuksessa otetaan ilomielin vastaan, vaikkapa alapuolella olevan lomakkeen kautta ja kysymyksiin vastaillaan tarpeen mukaan

Myös mahdollisesti hukkuneita artikkeleita etsitään pyydettäessä, vaikkakin osa eniten käytetyistä artikkeleista on jo uudelleenohjattu muuttuneisiin osoitteisiin.

 


 

 

Lähettäjä: mikey (ei varmistettu)

Miksi kaverillani näkyy vanha sivusto, vaikka minulla näkyy uusi? Ja miksei viesteihin vastata tai miksei ei edes tule näkyviin?

Lähettäjä: Kimmo Salvén

Syy siihen että sivusto päivittyy ihmisille eri tahdissa juontaa yleensä juurensa DNS-tietoon. DNS-palvelimet kertovat käyttäjien koneille, mistä numeeerisesta osoitteesta esimerkiksi haettava palvelin kantti.net löytyy.

Näiden tietojen päivittymisessä eri käyttäjille voi kuitenkin mennä aikansa.

Viesteistä - voi olla että osa viesteistä jäi kirjautumatta järjestelmään viihe hetkellä tehtyjen muutosten vuoksi. Viestisi on ensimmäinen tässä ketjussa, minulle saakka saapunut.

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
1 + 2 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer