Savon koulutuskuntayhtymän koulutusjohtajaksi Raimo Alarova

Kimmo Salvén - 18.6.2010 - 10:54:36

Savon koulutuskuntayhtymän yhtymähallitus valitsi koulutusjohtajan virkaan kuntayhtymän johtaja, rehtori, kasvatustieteiden maisteri Raimo Alarovan. Hän toimii tällä hetkellä kuntayhtymän johtajana Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymässä sekä Valkeakosken ammatti- ja aikuisopiston rehtorina.

Hallituksen päätöksessä todetaan, että asiaa valmistelleen valmistelutoimikunnan lausunnon mukaan Alarovalla on vankkaa ammattitaitoa erityisesti ammatillisen koulutuksen kehittämiseen ja pitkä johtamiskokemus oppilaitosmaailmasta ja tähän liittyen myös näyttöä tuloksellisesta johtamisesta.

Alarovalla todettiin myös olevan ammattitaitonsa ja henkilökohtaisten omainaisuuksiensa puolesta parhaat tiedolliset, taidolliset ja henkilökohtaiset valmiudet onnistua koulutusjohtajan virassa.

Kahdella hakukierroksella oli kaikkiaan 39 hakijaa, joista kaksi tuli myöhässä ja jäivät siten tarkastelun ulkopuolelle. Hakijoista kahdeksaa haastateltiin valmistelutoimikunnan toimesta. Yhtymähallituksen päätös Alarovan valinnasta oli yksimielinen.

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
1 + 2 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer