Itä-Suomen yliopistolle uusi hallintojohtaja

Kimmo Salvén - 29.11.2010 - 15:21:12

Yliopiston hallitus päätti 29.11.2010 valita Itä-Suomen yliopiston hallintojohtajaksi hammaslääketieteen tohtori Tuomo Meriläisen. Meriläinen aloittaa tämän hetkisen tiedon mukaan tehtävässään 1.1.2011.
 
Tuomo Meriläinen (s. 1961) on hammaslääketieteen tohtori ja lisensiaatti, terveydenhuollon erikoishammaslääkäri sekä terveystieteiden maisteri.  Meriläinen on toiminut Kuopion kaupungin sosiaali- ja terveysjohtajana 1.7.2005 alkaen.
 
Meriläinen on toiminut terveyskeskushammaslääkäriyhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2003 -2006 sekä sosiaali- ja terveysministeriön kansallisen sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämisohjelman (KASTE) Itä- ja Keski-Suomen alueellisen johtoryhmän puheenjohtajana vuodesta 2007 alkaen. Lisäksi hänellä on useita muita sosiaali- ja terveysalan luottamustehtäviä.
 
Hallintojohtajan tehtävän hakuaika päättyi 10.9.2010. Määräaikaan mennessä jätettiin yhteensä 38 hakemusta.

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
2 + 16 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer