Ennätyssuuri kuopiolaisjoukkue ammattitaidon SM-kilpailuihin

Kimmo Salvén - 4.2.2011 - 12:12:19

Toukokuussa Kuopiossa järjestettävien ammattitaidon Taitaja 2011 SM-kilpailujen semifinaalit on saatu päätökseen. Savon ammatti- ja aikuisopisto saavutti karsinnoissa kaikkien aikojen suurimman menestyksen, sillä Taitaja-loppukilpailuihin jatkaa peräti 32 opiskelijaa yhteensä 22 kilpailulajissa. Oppilaitoksen Taitaja 2011 -joukkue on näin ollen yksi kilpailujen suurimmista.

Semifinaaleihin osallistui noin 1 700 toisen asteen ammatillisen koulutuksen opiskelijaa ympäri Suomea, joista noin 350 nuorta selvitti tiensä finaaleihin. Semifinaalien järjestelyistä vastasi pääosin vuoden 2012 Taitaja-kilpailujen järjestäjätaho, Jyväskylän ammattiopisto.

– Semifinaalien menestys osoittaa, että perusopetuksessamme on onnistuttu tekemään oikeita asioita. Taitaja-kilpailujen taso on noussut vuosi vuodelta. Tämä antaa hyvän lähtökohdan kevään omia kisojamme varten, kertoo Savon ammatti- ja aikuisopiston rehtori Jukka Kosunen.

Kilpailijat tekevät vielä viimeisiä harjoituksia ennen kevään kilpailuja.
– Kilpailijat ehtivät harjoitella vielä jonkin verran ennen toukokuun finaaleja opettajiensa johdolla. Ennen finaaleja joukkuehenkeä tullaan kehittämään myös koko joukkueen yhteisillä tapaamisilla, Kosunen sanoo.

Taitaja-kilpailujen järjestävänä tahona toimivat tänä vuonna Savon ammatti- ja aikuisopisto sekä Ylä-Savon ammattiopisto. Toukokuussa pidettäviin kisoihin odotetaan 40 000 kävijää. Tapahtuman suojelijana toimii EU:n talouskomissaari Olli Rehn.

Taitaja 2011 -kisat verkossa:

http://www.taitaja2011.fi/

 

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
12 + 2 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.