Tanssien terveyttä!

Anne Heikkinen - 28.2.2012 - 09:44:29

Tanssimisesta on tullut yhä suositumpi harrastus. Perinteisten lavatanssien lisäksi suomalaiset ovat intoutuneet lattareista, vakiotansseista, soololattareista, kuten zumbasta ja viimeisenä villityksenä tankotanssista. Myös aikuisbalettikurssit vetävät hyvin väkeä.

Mikä on se juju, joka tanssissa koukuttaa? Fyysinen kunto kohenee, tanssiminen tuo sosiaalisia kontakteja ja dementiakin pysyy loitolla miettiessä, minne seuraava askelsarja tanssijaa kuljettaa, vastaavat tanssinharrastajat.

Anne Heikkinen lähti kuulostelemaan tämän harrastuksen saloja, tanssikavereina ovat tanssinharrastaja ja -opettaja Petri Röytiö Iisalmesta sekä klassisen baletin lehtori Virve Varjos Savonia-ammattikorkeakoulusta:

kuuntele Kesto 17'11"

 

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
8 + 3 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer