Kolme Jumalaa? Isän, Pojan ja Pyhän Hengen arvoitus

Kimmo Salvén - 29.9.2013 - 16:00:00

Monet suuret kysymykset tekevät uskon Jumalaan vaikeaksi. Miksi Jumala ei tee itseään ilmeisemmäksi? Miksi hän sallii suunnatonta kärsimystä? Miten voi uskoa sellaiseen, mitä ei näe ja mitä ei pysty todistamaan? Vaikka näihin kysymyksiin ei ehkä ole lopullisia vastauksia, joitakin suuntaviittoja on mahdollista löytää. Niitä etsitään Puijon kirkolla keskustelusarjassa syyskuussa.

Puijon pappien alustukset taltioidaan ja julkaistaan näillä sivuilla.

Sarjan neljännen osan aiheena on kolminaisuusoppi. Voiko kolminaisuuden selittää ymmärrettävästi? Pastori Jaana Marjanen pyrkii alustuksessaan avaamaan kolminaisuutta ja selittämään, miten kolme eri persoonaa voivat olla yhtä.

Mitä hyötyä kolminaisuusopista sitten on ja voiko olla kristitty ilman uskoa kolminaisuuteen? Näitä asioita pohditaan Jaana Marjasen alustuksessa, jonka voit kuunnella kokonaisuudessaan alla olevan linkin kautta:

kuuntele Kesto 20'42"

 

Ohjelmasarjan etusivulle

Ohjelmasarjan aiheet ja aikataulut

 

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
2 + 1 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer