Itä-Suomen yliopisto sijalle 29. nuorten yliopistojen rankingissa

Kimmo Salvén - 30.1.2014 - 16:55:12

Itä-Suomen yliopisto paransi sijoitustaan nuorten yliopistojen paremmuutta mittaavalla QS World University Rankings -listalla. Yliopisto sijoittui nyt sijalle 29., kun viime vuonna sijoitus oli 35. ja vuonna 2012 38.
 
QS World University Rankings julkaisi nyt kolmannen kerran listan maailman parhaista alle 50 vuotta toimineista yliopistoista. Myös Times Higher Education -lehti julkaisee vuosittain vastaavaa listausta nuorista yliopistoista.
 
QS:n julkaiseman listan vertailuperusteina ovat akateemisten asiantuntijoiden ja merkittävien työnantajien tekemät arvioinnit, opiskelijoiden ja tieteellisissä julkaisuissa tehtyjen siteerausten määrä suhteessa henkilökunnan määrään sekä ulkomaalaisten osuus opiskelijoista ja henkilökunnasta.

Katso myös:

Mikä merkitys on yliopistojen rankinglistasijoituksilla?

 

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
2 + 10 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer