Itä-Suomen yliopisto ja Kuntaliitto tiiviimpään yhteistyöhön

Kimmo Salvén - 14.4.2014 - 10:15:13

Itä-Suomen yliopisto ja Suomen Kuntaliitto tiivistävät yhteistyötään kunta-alan tutkimus- ja kehittämistoiminnassa. Kuntaliitto ja yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunta solmivat huhtikuussa sopimuksen, jonka tavoitteena on laaja-alainen kumppanuus kunta-alan tutkimus- ja kehitystyön yhteiskunnallisen vaikuttavuuden lisäämiseksi.

Sopimus tukee yliopiston kolmea perustehtävää: opetusta, tutkimusta ja yhteiskunnallista vaikuttamista. Se vahvistaa osaltaan Kuntaliiton ja yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnan sekä alue- ja kuntatutkimuskeskus Spatian jo pitkään jatkunutta yhteistyötä.

Sopimuksella pyritään edistämään myös opiskelijoiden työelämävalmiuksien kehittämistä sekä opiskeluun liittyvien harjoittelupaikkojen tarjoamista. Siinä sovittiin myös yhteisten tutkimushankkeiden toteuttamisesta sekä yhteistyöstä kansainvälisen ja kotimaisen tutkimusrahoituksen saamiseksi.
 
Kumppanuussopimuksen yhtenä tavoitteena on varmistaa akateemisen työvoiman saatavuutta kunta-alalle. Yhteistyötä kehitetään lisäksi niin, että koulutuksessa pystyttäisiin hyödyntämään alan parhaita asiantuntijoita.

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
2 + 7 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer