Leena Auvinen Kuopion opetusjohtajaksi

Kimmo Salvén - 19.4.2014 - 10:23:27

Lukiotoimenpäällikkö Leena Auvinen on nimitetty opetusjohtajan virkaan 1.5.2014 alkaen. Kuopion kaupunki muuttaa entisen perusopetusjohtajan viran opetusjohtajan viraksi, tehtävä laajenee käsittämään perusopetuksen ja nuorisotyön lisäksi lukiokoulutuksen ja toisen asteen yhteistyön, jotka olivat aikaisemmin suoraan palvelualuejohtajan vastuulla.

Opetusjohtajan lähiaikojen ensisijaisena tehtävänä on jatkaa verkostotyötä valtuuston linjausten mukaisesti. Verkostotyössä keskeistä on viedä eteenpäin musiikin, ilmaisutaidon ja tanssin lukio -hanketta sekä uudelleen tarkastella Kuopion yläkouluopetusta.

Koulutusala muuttuu oleellisesti opetussuunnitelmatyön, sähköisen oppimateriaalin ja oppimisympäristöjen kehittämisen vuoksi. Myös julkisen talouden haasteet asettavat suuria paineita opetuksen järjestämiseen ja tuottamiseen. Hallinnon järjestelyjen tavoitteena on hallita tulevia muutoksia ja kehittämistyötä sekä saavuttaa asetetut säästötavoitteet.

Perusopetusjohtaja Kari Raninen siirtyy suostumuksestaan määräaikaiseen vanhemman erityisasiantuntijan tehtävänään 1.5.2014 alkaen 30.9.2015 saakka. Vanhempi erityisasiantuntija keskittyy koulutuksen ja opetuksen muutosten seuraamiseen ja arvioimiseen sekä muutoksista johtuvaan kehittämistyöhön Kuopiossa suoraan palvelualuejohtajan työparina.

 

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
12 + 6 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer