UEF ja Fudan-yliopisto jatkavat yhteistyötä

Kimmo Salvén - 12.11.2010 - 08:54:12

Itä-Suomen yliopisto (UEF, University of Eastern Finland) on allekirjoittanut sopimuksen tutkimus- ja koulutusyhteistyöstä Shanghaissa toimivan Fudan-yliopiston kanssa. Sopimuksen perusteella jatketaan entisten Joensuun ja Kuopion yliopistojen 2000-luvun puolivälissä allekirjoittamia sopimuksia.

Tutkimusyhteistyön lisäksi uusi sopimus kattaa muun muassa opiskelijavaihdon yliopistojen edustamilla tieteen aloilla ja vapauttaa vaihto-opiskelijat lukukausimaksuista vastaanottavassa yliopistossa. Vuonna 1905 perustettu Fudan-yliopisto kuuluu Kiinan huippuyliopistoihin.

Itä-Suomen yliopisto on myös jäsenenä Fudan-yliopistossa toimivassa pohjoismaisessa yliopistokeskuksessa, johon kuuluu yhteensä 26 pohjoismaista yliopistoa ja tutkimuslaitosta. NCF-verkoston kokous järjestettiin Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella tällä viikolla.

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
11 + 9 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer