Ajankohtaista Pohjois-Savosta viittomakielelle tulkattuna

Toimitus - 11.2.2013 - 08:00:00

Kantti ja Humanistisen ammattikorkeakoulun viittomakielen yksikkö jatkavat yhteistyötään viitotun ajankohtaismateriaalin saralla. Kuukausittain julkaistavassa katsauksessa käsitellään ajankohtaisia pohjoissavolaisia aiheita. Nyt on vuorossa kevään ensimmäinen katsaus.

Video on Humanistisen ammattikorkeakoulun viittomakielen yksikön 4. vuosikurssin viittomakielentulkkiopiskelijoiden harjoitustyö. Tulkkaukset valmistellaan viittomakieltä äidinkielenään käyttävien kanssa yhteistyönä. Koosteita kehitetään mm. kuopiolaisten kuurojen antaman palautteen pohjalta.

Videon suora linkki YouTubessa:

http://www.youtube.com/watch?v=dbLKHTdmbu4

Lisää jaksoja:

Ajankohtaista Pohjois-Savosta viittomakielelle tulkattuna

 

Footer