Savon ammatti- ja aikuisopistossa juhlittiin Taitaja-menestystä

Kimmo Salvén - 17.4.2014 - 17:10:30

Kuva: Kimmo Salvén

Savon ammatti- ja aikuisopiston opiskelijoilla oli tuomisinaan Lahden Taitaja2014-ammattitaitokisoista ennätyssaalis. Ei mikään ihme, että oppilaitoksella juhlittiin kakkukahvien merkeissä kun syytä juhlaan löytyi kaiken kaikkiaan 12 mitalin verran.

Ammattitaidon SM-kilpailuissa kilpailtiin 44 eri lajissa. Savon ammatti- ja aikuisopistosta osallistui yhteensä 25 opiskelijaa 15 eri kilpailulajiin ja kahteen näytöslajiin.

– Menestys oli huikea, kautta aikojen paras: viisi kultamitalia, viisi hopeamitalia, kaksi pronssimitalia, neljä diplomisijaa ja loput neljänsillä, viidensillä, kuudensilla ja seitsemänsillä sijoilla, iloitsi koulutus- ja kilpailupäällikkö Ilkka Kemppainen.

Menestys kilpailussa ei ole vain onnistumista yhdessä oikeassa kohdassa, vaan opiskelijat ovat tehneet pitkäjänteisesti työtä oman ammattitaitonsa kehittämisen eteen.

– Ammattitaitokilpailut ovat erittäin tärkeässä roolissa ammattitaidon kehittämisessä ja osaamisen lisäämisessä. Se on myös tärkeä ja kiinteä osa Savon ammatti- ja aikuisopiston toimintaa. Ammattitaitokilpailuilla on myös suuri merkitys siinä, että ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan yhä enemmän ja ammatillisen koulutuksen vetovoima on vuosien varrella lisääntynyt, toteaa juhlatilaisuudessa puhunut Savon koulutuskuntayhtymän johtaja Esa Karvinen.

– Tämä menestys mistä me nyt nautitaan kertoo tietysti teidän erinomaisesta osaamisestanne.  Se kertoo myös meidän opettajiemme laadusta ja osaamisesta. Siitä voimme myös olla Savon ammatti- ja aikuisopistossa erittäin ylpeitä.

– Ei muuta kuin suurenmoiset onnittelut kaikille teille, Karvinen onnitteli opiskelijoita ja opettajia kilpailumenestyksestä.


Katso Savon ammatti- ja aikuisopiston palkitut opiskelijat:

Ennätyssaalis – Savon ammatti- ja aikuisopistolle 12 mitalia Taitaja-kisoista

 

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Footer