Seurakuntavaalit linjaavat kirkon tulevaisuuden suuntaa

Anne Heikkinen - 23.10.2014 - 15:28:01

– Totta on, että pöydällä on isoja kysymyksiä, joihin pitää löytää ratkaisu tai pitää löytyä joku tapa kulkea eteenpäin. Siksi nämä seurakuntavaalit ovat tärkeät vaalit, summaa kirkolliskokousedustaja, kuopiolaisen Männistön seurakunnan kirkkoherra Aulikki Mäkinen.

Kuluva vuosi on kirkossa vaalivuosi, sillä seurakuntavaalit järjestetään marraskuussa. Tämän vuoden vaalit ovat kirkon tulevaisuuden kannalta erityisen merkittävät, sillä pöydällä on monia suuria tunteita herättäviä kysymyksiä, kuten tasa-arvoinen avioliittolaki, kirkon niukkeneva talous ja seurakuntien rakennemuutokse.

Mutta millainen merkitys vaaleissa valituilla luottamushenkilöillä on kirkon toiminnan ja tulevaisuuden suunnan kannalta? Anne Heikkisen haastateltavana on kirkolliskokousedustaja, kuopiolaisen Männistön seurakunnan kirkkoherra Aulikki Mäkinen:

kuuntele Kesto 21'23"

 

Ennakkoäänestys seurakuntavaaleissa alkaa 27.10 ja varsinainen vaalipäivä on 9.11

 

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
8 + 11 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer