Ammattikorkeakoulun lisähaku käynnistyy Pohjois-Savossa

Kimmo Salvén - 9.8.2016 - 14:00:47

Savonia-ammattikorkeakoulun lisähaku syksyllä alkaviin AMK-koulutuksiin käynnistyy torstaina 11.8. ja päättyy keskiviikkona 17.8. Lisähaussa on tarjolla aloituspaikkoja niissä tutkinto-ohjelmissa, joihin kevään yhteishaussa on jäänyt vapaita paikkoja. Opinnot alkavat syyskuussa.
 
Viikon ajan kestävässä haussa on mahdollista saada opiskelupaikka Iisalmen kampuksen agrologikoulutuksesta, jossa päiväopintojen lisäksi on mahdollisuus opiskella töiden ohessa monimuoto-opintoina. Lisäksi haussa on paikkoja Varkauden kampuksen energiatekniikan insinööriopintoihin.
 
Tänä kesänä korkeakoulut ovat itse saaneet päättää lisähakujen ajankohdan. Osassa korkeakouluja hakuaika on saattanut alkaa ja päättyäkin jo heinäkuussa. Koko Suomessa lisähaussa on sadassa eri koulutuksessa opiskelupaikkoja auki. Opiskelupaikkoja on tarjolla kaikilla aloilla, eniten kuitenkin tekniikan alalla.

Lisätietoa:

http://portal.savonia.fi/amk/fi/hakijalle

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
3 + 0 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer