Aspekti 9.8.2015

Toimitus - 9.8.2015 - 15:00:00

AspektiAspekti Yle Puheella sunnuntaina 9.8.2015.

Näinä aikoina kahvi- ja lounaspöydissä on varmasti puhuttu ruuasta, pyhinä vyötärölle kertyneiden kilojen pudottamisesta ja mitä erilaisimmista dieeteistä. Mutta kertooko vaaka totuuden terveydestä? Entä mitä suosia, mitä välttää ja mistä tietää, että syö terveyttään vaalien jos vaaka ei olekaan se totuudentorvi?

Internet on mullistanut maailmamme kohtalaisen lyhyessä ajassa. Aikuisilla riittää tekemistä heidän yrittäessään pysyä mukana lasten ja nuorten surffailussa ja verkkopalveluiden käytössä. Toisaalta taas osa vanhemmista on hyvinkin eteviä verkon käyttäjiä itsekin. Mutta paljonko vanhemman tarvitsee sitten nuorten netinkäytöstä tietää?

Unirytmi on monella meistä vielä rempallaan valoisien kesäöiden ja lomalla valvomisen jäljiltä. Miten unirytmistä pääsee taas kiinni ja entä jos nukkumattia ei näy ei kuulu?

Maurizio Lazzaraton teos "Velkaantunut ihminen" käsittelee kaikkialle lonkeroitaan ulottavan velan vaikutuksia velanottajiin ja kertoo velasta pelottavan tehokkaana hallinnan ja kontrollin keinona. Tätä aihetta lähestyi filosofiakahvilassa teoksen suomentanut kääntäjä Anna Tuomikoski.

Kuuntele Aspekti kokonaisuudessaan:

kuuntele Kesto 60'00"

 

Lisää Aspekteja (kantti.net)

Yle Puhe

Yle Puhe - taajuudet ja ohjelmakaavio

 

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
15 + 3 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer