Supikoiran talvehtiminen

Kuva: Anne HeikkinenSupikoira on siitä poikkeuksellinen koiraeläin, että se menee tarvittaessa pinnalliseen horrostilaan. Supilla on useita talvehtimisstrategioita, se voi esimerkiksi olla mäyrällä alivuokralaisena kertoo lehtori Juha Asikainen Itä-Suomen yliopiston Biologian laitokselta.

kuuntele Kesto 6'35"

 

Kysy biologeilta on Itä-Suomen yliopiston biologian laitoksen nettipalvelu, jossa vastataan biologian alaan liittyviin kysymyksiin.

Osa kysymys-vastauspareista taltioidaan myös radio-ohjelmiksi ja nettiin. Voit lähettää biologeille myös oman kysymyksesi, suoraan verkossa.

Itä-Suomen yliopiston biologian laitoksen  asiantuntijat vastaavat heille lähetettyihin biologian alan (mm. kasvi- ja eläintieteet, genetiikka, biokemia ja ympäristötoksikologia) kysymyksiin. Kysymyksiä voi lähettää sähköisellä biologian laitoksen verkkosivuilta löytyvän lomakkeen kautta. Lomakkeen mukana voi myös lähettää valokuvia. Kysymyksiin vastataan verkkosivulla resurssien mukaan.

http://ww.uef.fi/biologia/kysy-biologeilta

 

Ohjelmasarjan etusivulle:

Kysy biologeilta!

 

Kommentit

yök! supikoira

16.2.2015 omakotitalon takapihalla seebramännyn alla yksinäinen supikoira! apua ! miten saan sen hätistettyä pois, ei välitä klapien heittelystä

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
5 + 2 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.