RealPlayer-asennus

RealPlayer - RealMedia - RealAudio - RealVideo

RealPlayer-asennus:» Ohjelman haku internetistä
» Asennus 1/4
» Asennus 2/4
» Asennus 3/4
» Asennus 4/4

» Usein kysyttyä

Ohjelman asennus 1/4

Kun asennuspaketin haku internetistä on päättynyt, se käynnistetään. Avaa kansio johon sen edellä tallensit, käynnistä asennus tuplaklikkaamalla sen asennusohjelman kuvaketta.

Jotta saat asentaa ja käyttää ohjelmaa, sinun tulee lukea ja hyväksyä RealNetworks:n laatimat ehdot ohjelman käytöstä. Hyväksyminen tapahtuu Accept -napilla.

Seuraavaksi valitaan ohjelmalle asennuspolku. Ohjelma ehdottaa sinulle kohdassa install location paikkaa, johon asennus normaalisti tehdään. Jos sinulla ei ole syytä polun vaihtamiseen, älä tee sitä.

Kohdassa Desktop settings voidaan vaikuttaa seuraaviin asioihin:

• Add a desktop shortcut for RealPlayer
    = lisää työpöydälle pikakuvake RealPlayerille
  • Add an icon to Windows(R) Quick Launch Toolbar
    = lisää RealPlayerin pikakuvake Windowsin(R) tehtäväpalkin pikakäynnistys-valikkoon
  • Add a desktop shortcut for Free Games and Music from Real
    = Lisää työpöydälle pikakuvake Realin tarjoamaan ilmaisia pelejä ja musiikkia sisältävään palveluun
  • Add a desktop shortcut to RealRhapsody - Get Free Music
    = Lisää työpöydälle pikakuvake Realin tarjoamaan RealRhapsody-palveluun
  • Mikään ylläolevista valinnoista ei ole pakollinen ohjelman toiminnan kannalta. Valinnat voi siis tehdä täysin mieltymystensä ja mielenkiintonsa mukaan.

Kun valinta on tehty, valitse next.

Asennus alkaa. Tässä vaiheessa asennusohjelma mm kopioi tiedostot sille aiemmin osoitettuun kansioon. Odota kunnes asennusohjelma kysyy käyttäjältä seuraavaa toimenpidettä.

ja siirry seuraavalle sivulle.

RealNetworks, RealOne, RealPlayer, ja RealAudio ovat RealNetworks yhtiön rekisteröimiä tavaramerkkejä.

RealNetworks, RealOne, RealPlayer, and RealAudio are the registered trademarks of RealNetworks, Inc.

Footer