RealPlayer-asennus

RealPlayer - RealMedia - RealAudio - RealVideo

RealPlayer-asennus:» Ohjelman haku internetistä
» Asennus 1/4
» Asennus 2/4
» Asennus 3/4
» Asennus 4/4

» Usein kysyttyä

Ohjelman asennus 4/4

Jäljellä on enää asennuksen viimeistely.

Lopuksi valitaan, halutaanko koneelle maksullinen ja monipuolisempi Premium-versio vai ilmainen ja hieman karsittu Basic-versio.

Premium-versiossa on 14-päivän kokeiluaika, jonka jälkeen tuote täytyy ostaa / alentaa Basic-versioon. Kulloinkin voimassa olevat hinnat ja ominaisuudet löydät RealNetworksin sivuilta.

Kuten alussa totesimme, käymme tässä läpi ilmaisen Basic-version asennuksen. Valitse siis Basic ja Continue.

Tämän jälkeen asennus päättyy ja ohjelmisto käynnistyy.

Mikäli ohjelma näyttää liian suurelta, voit halutessasi pienentää sitä. Alaosa sulkeutuu keskivaiheilla oikeassa laidassa olevaa rastia klikkaamalla. Yläosaa voi vielä halutessaan pienentää raahaamalla ruutua pienemmäksi, tarttuen siis soittimen oikeaan alareunaan hiiren 1. napilla ja raahaten kulmasta vasemmalle.

Ohjelma on asennettu ja valmis käyttöön. Joillain vanhemmilla Windows-käyttöjärjestelmilla voi olla tarpeen vielä käynnistä kone uudelleen, ennen kuin oletussoitinten muuttuneet asetukset tulevat voimaan.

Voit testata ohjelmiston toimivuuden esimerkiksi seuraamalla oikeassa laidassa olevien Kantin ohjelmien linkkejä - avautuvalla sivulla klikkaa kuuntele -linkkiä.

RealNetworks, RealOne, RealPlayer, ja RealAudio ovat RealNetworks yhtiön rekisteröimiä tavaramerkkejä.

RealNetworks, RealOne, RealPlayer, and RealAudio are the registered trademarks of RealNetworks, Inc.

Oliko asennuksessa ongelmia? Toivoisitko ohjeelta jotain?

Jätä palautetta.

Footer