RealPlayer-asennus

RealPlayer - RealMedia - RealAudio - RealVideo

RealPlayer-asennus:» Ohjelman haku internetistä
» Asennus 1/4
» Asennus 2/4
» Asennus 3/4
» Asennus 4/4

» Usein kysyttyä

Ohjelman asennus 3/4

Jotta voit asentaa RealPlayer-ohjelmiston, sinulla tulee olla käyttäjätunnus RealNetworks:n palveluun.

Mikäli sinulla ei vielä ole rekisteröityä Realnetworksin käyttäjätunnusta, joudut luomaan sellaisen ohjelman asennuksen yhteydessä. Alalaidan kohtaa RealNetworks' Privacy Policy klikkaamalla voit lukea, millainen heidän rekisteröintiinsä liittyvä yksilönsuojansa on.

E-mail Address -kohdassa sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoitteesi. Voit myöhemmin vaikuttaa siihen, millaista mainospostia sinulle lähetetään - vai lähetetäänkö lainkaan.

Password -kohdassa pyydetään salasanaasi. Emme suosittele käyttämään missään palvelussa samaa salasanaa kuin esimerkiksi töissä.

Mainittakoon yleisesti salasanoista - hyvä salasana esiintyy vain yhden palvelun yhteydessä, pitää sisällään yli kahdeksan merkkiä jotka koostuvat pienistä ja isoista kirjaimista sekä numeroista. Salasanan ei yleensä pitäisi myöskään olla selkokielinen sana, vaan esimerkiksi muunnos jostain sanasta, johon on lisäksi sotkettu mukaan isoja kirjaimia ja numeroita.

Ja kaiken lisäksi kaikki ne eri palvelujen salasanat tulisi kai vielä muistaakin ..

Confirm Password -kohdassa sinua pyydetään syöttämään salasanasi uudelleen. Tällä pyritään ehkäisemään kirjoitusvirheet salasanassa.

Country / Region -kohdassa kysytään asuinmatasi.

Language -kohdassa kysytään äidinkieltäsi.

ZIP / Postal code -kohdassa kysytään postinumeroasi.

Tähän saakka kaikki pyydetyt (tähdellä merkityt) kohdat ovat pakollisia. Halutessaan saa vastata vielä seuraaviin:

Gender -kohdassa kysytään sukupuoltasi. Female = nainen, male = mies.

Birth year -kohdassa kysytään syntymävuottasi.

Tämän jälkeen on vielä rasti ruutuun -tehtävä. Jos haluat sähköpostitse ilmoituksia uutisista, ohjelmapäivityksistä tai tuotetarjouksista, jätä rasti ruutuun Contact me about news, upgrades and offers.

Voit myös pyytää RealNetworksia lähettämään RealPlayer ohjelmasi kautta pikailmoituksia heidän media- ja ohjelmistotuotteistaan.

Kun olet täyttänyt lomakkeen, tarkista tiedot ja valitse Create luodaksesi itsellesi käyttäjätunnuksen.

Tämän jälkeen palaa asennukseen.

RealNetworks, RealOne, RealPlayer, ja RealAudio ovat RealNetworks yhtiön rekisteröimiä tavaramerkkejä.

RealNetworks, RealOne, RealPlayer, and RealAudio are the registered trademarks of RealNetworks, Inc.

Footer