Lentokoneasentajakoulutus juhlii ja laajenee Kuopiossa

Kimmo Salvén - 17.11.2012 - 10:51:37

Savon ammatti- ja aikuisopiston järjestämä lentokonealan koulutus juhli kymmenvuotista taivaltaan Kuopiossa. Lisää syytä juhlaan antaa ilmailuviranomaisen päätös koulutusluvan laajentamisesta, mikä sallii koulutuksessa aiempaa useamman lupakirjaluokat.

Aiempi koulutus on sallinut suihkumoottorikoneiden parissa työskentelyn, mutta lupakirjaluokkien laajeneminen antaa jatkossa Savon ammatti- ja aikuisopistosta valmistuville lentokoneasentajille valmiudet kaiken tyyppisten koneiden parissa työskentelyn.

Vaikka ilmailuala elää hyvin turbulenttia aikaa, katsotaan Savon ammatti- ja aikuisopistossa lentomekaanikkokoulutukseen ja -alaan luottavaisin mielin, muun muassa Ilmavoimissa tapahtuvien muutosten myötä.

Ilmavoimien lisäksi alalla on useita muitakin työnantajia, mm. liikennelentoyhtiöt kuten Finnair, Puolustusvoimat, Rajavartiolaitos, lentokoneteollisuus sekä lentokoneiden huoltoihin erikoistuneet yritykset.

 

Lisää lentokoneasentajan koulutuksesta:

 

Opiskelija Antti Ukkonen kilpaili lentokoneasentajan lajissa Taitaja-kisoissa sekä kansainvälisissä World Skills -ammattitaitokisoissa:

 

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
2 + 1 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer