Savonia ja Snellman-Instituutti yhteistyöhön

Kimmo Salvén - 30.1.2013 - 11:33:23

Savonia-ammattikorkeakoulu ja Snellman-instituutti tiivistävät yhteistyötään avoimen ammattikorkeakoulun saralla. Jatkossa Snellman-kesäyliopisto välittää Savonian avoimen ammattikorkeakoulun opetusta maakunnassa.  

Avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa laajoja opintokokonaisuuksia ja tutkinnon osia, joilla päivitetään työssä olevien osaamista ja tarjotaan joustavia tapoja suorittaa opintoja avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Snellman-Instituutti ry:n ylläpitämän Snellman-kesäyliopiston ja Savonian välinen yhteistyö tarjoaa avoimelle ammattikorkeakoululle tarvittavaa lisänäkyvyyttä sekä mahdollisuuksia laajentaa alueellista koulutustarjontaa. Jatkossa Snellman-kesäyliopiston mm. järjestää opintojaksoja ja -kokonaisuuksia, ohjaa ja tukee opiskelijoita ja hoitaa opettajien rekrytoinnin ja palkkauksen.

Savonian ja Snellman-kesäyliopiston yhteistyötä vuoden 2014 loppuun saakka. Ensimmäiset yhteistyökoulutukset on tarkoitus aloittaa syksyllä 2013.

 

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
10 + 5 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer