Humak paransi 14 sijaa ammattikorkeakouluvertailussa

Kimmo Salvén - 20.9.2013 - 16:07:27

Humanistinen ammattikorkeakoulu sijoittui sijalle 11 Talouselämä-lehden vertailussa, jossa ammattikorkeakoulujen paremmuutta arvioitiin kymmenen kriteerin kautta. Kriteerejä olivat mm. oppilaitoksen vetovoima, opiskelijoiden työllistyminen sekä heidän tyytyväisyytensä opetuksen laatuun. Nousu oli suurin Arcadan ohella.

- Olemme tehneet tietoisia strategisia valintoja, tiivistäneet rakennettamme sekä uudistaneet pedagogista ajatteluamme vastataksemme tulossa olevaan ammattikorkeakoulu-uudistukseen. Suhteellisen aseman paraneminen ei ole yllätys, mutta sen nopeus oli myönteinen yllätys. Tekemämme toimenpiteet ovat vaikuttaneet odotettuakin nopeammin, toteaa rehtori Tapio Huttula.

Humanistinen ammattikorkeakoulu paransi tulostaan kahdeksassa mittarissa kymmenestä.

- Olemme ottaneet toimilupauudistuksen tosissamme. Tiivistimme rakennettamme neljään alueyksikköön ja loimme opiskelijoille ja työelämälle uudenlaisia inspiroivia kohtaamispaikkoja TKI-keskuksissamme neljällä paikkakunnalla.

Humak hoitaa jatkossakin valtakunnallista tehtäväänsä. Se toimii valtakunnallisena aikuiskouluttajana ja alojensa kehittäjänä eri puolilla Suomea.

Humak uudet alueyksiköt sekä toiminta-ajatus näkyivät positiivisesti jo viime kevään yhteishaussa, jossa oppilaitoksen vetovoima kasvoi ennätykselliset 44 %.

- Tulos osoittaa sen, että Humakissa on tehty oikeita ratkaisuja ja hyvää työtä. Kiitokset onnistumisesta kuuluvat sitoutuneille omistajille ja osaavalle ja asiantuntevalle henkilöstölle sekä ahkerille ja aktiivisille opiskelijoille, toteaa Tapio Huttula.

 

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
3 + 1 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer