Kuopio tarjoaa uusille opiskelijoille hyvinvointikortin

Kimmo Salvén - 16.1.2014 - 09:28:21

Kuopion kaupunki tarjoaa uusille opiskelijoille hyvinvointikortin, jolla pääsee tutustumaan kaupungin monipuoliseen liikunta- ja kulttuuritarjontaan. Hyvinvointikorttia jaetaan Humanistisen ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston, Savon ammatti- ja aikuisopiston sekä Savonia-ammattikorkeakoulun ensimmäisen vuoden opiskelijoille.

Kortti oikeuttaa yhteen käyntiin tai alennushintaiseen lippuun Kuopio-hallissa, Niiralan ja Lippumäen uimahalleissa, Kuopion museossa, taidemuseossa ja korttelimuseossa, kaupunginorkesterin konsertissa Musiikkikeskuksessa sekä Kuopion kaupunginteatterissa.

– Kuopio haluaa panostaa opiskelijoiden hyvinvointiin tarjoamalla matalan kynnyksen mahdollisuuden kokeilla liikunta- ja kulttuuripalveluja. Samalla toivotamme uudet opiskelijat tervetulleiksi kaupunkiin. Jaamme kortteja nyt yhteensä 3600 kpl, joten satsauksena tämä on merkittävä avaus kaupungilta, kertoo hyvinvoinnin edistämisen johtaja Janne Hentunen.

– Keräämme opiskelijoilta hyvinvointikortista palautetta, jonka perusteella kehitämme kaupungin palveluita. Toivon opiskelijoiden innostuvan liikunta- ja kulttuuritarjonnastamme - ensi syksynä opintonsa aloittavat saavat myös samanlaiset kortit.

Hyvinvointikortti on hyvä esimerkki opiskelija-asiain neuvottelukunnan yhteistyön tuloksista. Opiskelija-asiain neuvottelukunta on Kuopion kaupungin ja opiskelijajärjestöjen yhteistyöelin, jonka kautta opiskelijoilla on mahdollisuus vaikuttaa kaupungin päätöksentekoon opiskelija-asioita koskevissa asioissa. Neuvottelukunnan tavoitteena on tehdä Kuopiosta Suomen paras opiskelijakaupunki vuoteen 2020 mennessä.

 

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
5 + 5 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer