Lepo on yhtä tärkeää kuin liike

Anne Heikkinen - 4.4.2014 - 11:01:28

Moni liikuntaa harrastava tietää, että kuntoiluun tulee helposti suoranainen himo ja esimerkiksi salille tai lenkkipolulle tekee mieli joka päivä. Usein käykin niin, että lepopäivät jäävät vähiin ja yllättäen kunto ei kohenekaan toivottuun tahtiin.

Miksi siis lepo on kuntoilijalle lähes yhtä tärkeää kuin liike? Kysymykseen vastaa liikuntalääketieteen erikoislääkäri Kai Savonen Kuopion liikuntalääketieteen tutkimuslaitoksesta:

kuuntele Kesto 3'08"

 

Parempi päivä -ohjelmasarja koostuu lyhyistä ohjelmista, joissa asiantuntijat muistuttavat meitä elämän pienten valintojen merkityksestä. Tavoitellessamme hyvinvointia, terveyttä tai turvallisuutta meidän ei tarvitse aina kiivetä ylitsepääsemättömältä tuntuvien esteiden yli, vaan pienilläkin valinnoilla on merkitystä.

» Ohjelmasarjan etusivulle

 

Footer