Muotoilu ja salibandy ovat mainio yhdistelmä

Anne Heikkinen - 26.9.2014 - 12:18:12

– Treenimäärät liikkuvat viikossa noin kymmenestä tunnista reiluun kahteenkymmeneen tuntiin, tietenkin riippuen siitä, missä vaiheessa kausi on menossa. Välillä on haastavaa, kun on kouluhommia ja työhommia ja vastaavaa, mutta tavoitteena on urheilla ammattimaisesti vaikka ammattilaislaji ei olekaan vielä kyseessä, toteaa kuopiolaisen salibandyseura SB Welhojen riveissä pelaava Olli Taskinen.

Taskinen paitsi pelaa salibandyä myös opiskelee; hän valmistuu muotoilijaksi Savonia-ammattikorkeakoulun Kuopion muotoiluakatemiasta.

– Opiskelu on nivoutunut hyvin yhteen urheilun kanssa. Muotoilijan opinnoissa suuri paino on erilaisilla projekteilla ja kuningasidea johonkin projektiin voi tulla vaikkapa treenin jälkeen suihkussa.

Taskisen kohdalla opiskelun ja huippu-urheilun yhteensovittamisen mahdollistaa omalta osaltaan Pohjois-Savon urheiluakatemia, joka tarjoaa mainion ympäristön harjoitella opintojen ohella. 
– Välillä kokeilin elämää, että olin salibandyseuralla töissä ja illalla treenit, silloin tuntui, että elämässä oli liikaa salibandyä. On ollut todella hyvä, että saa ajatuksen erilaisiin maailmoihin muotoilupuolella.

kuuntele Kesto 16'34"

 

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
1 + 13 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer