Savon ammatti- ja aikuisopisto vuoden hitsauskouluttaja

Kimmo Salv??n - 16.3.2016 - 22:22:43

Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys SHY ry on valinnut Savon ammatti - ja aikuisopiston vuoden 2016 hitsauskouluttajaksi Suomessa. Tunnustus julkistettiin t??n????n Tampereella Nordic Welding Expo-tapahtumassa.

Perusteluinaan valinnalleen SHY mainitsee muun muassa, ett?? Savon ammatti - ja aikuisopisto sek?? sen avainhenkil??t ovat kehitt??neet alan koulutusta Suomessa ja toimineet aktiivisesti sek?? kansallisissa ett?? kansainv??lisiss?? kilpailuissa useiden vuosien ajan. Tunnustusta on jaettu joka toinen vuosi vuodesta 2006 alkaen. Aiemmin sen on saanut mm. Lappeenrannan teknillisen yliopiston koulutus- ja kehitt??miskeskus.

Nordic Welding Expon yhteydess?? j??rjestet????n my??s kolmip??iv??iset nuorten SM-hitsauskilpailut, joissa alle 21-vuotiaat ammatillisessa koulutuksessa olevat ja jo jonkin aikaa ty??el??m??ss?? olleet nuoret hitsaajat n??ytt??v??t osaamistaan ja ottavat mittaa toisistaan. T??m??n vaativan kilpailun finaaliin valitaan kahden eri karsintakilpailun kautta kahdeksan parasta kilpailijaa. T??n?? vuonna kahdeksan finalistin joukossa on yhteens?? nelj?? Savon ammatti - ja aikuisopiston opiskelijaa; Janne Suihkonen, Roope Kokkonen, Anssi Hiltunen ja Juho Nissinen.

Kilpailun voittaja p????see edustajaksi G??teborgin EuroSkills 2016 ammattitaidon EM-kilpailuihin.

 

Kirjoita uusi kommentti

T??m??n kent??n sis??lt???? ei n??ytet?? julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet p????tet????n automaattisesti.

Lis??tietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. T??m?? kysymys esitet????n automaattisen roskapostin v??hent??miseksi.
1 + 15 =
Ratkaise t??m?? pieni laskuteht??v?? ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer