Sakky ja YSAO: Yhteinen kampus Iisalmeen

Kimmo Salvén - 15.6.2016 - 09:39:00

Savon koulutuskuntayhtymä ja Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä solmivat strategisen kumppanuussopimuksen ja alkavat valmistella yhteistä kampusta Iisalmeen.  Sopimuksella mahdollistetaan tiiviimpi yhteistyö koulutuskuntayhtymien kesken.  Sopimuksen myötä molemmat voivat tarjota kustannustehokkaasti laadukkaat koulutusmahdollisuudet palvellen samalla maakunnan elinkeinoelämää osaavalla työvoimalla ja laadukkailla koulutus- ja kehittämispalveluilla.

Uusi yhteistyömalli sisältää tilojen, opetuksen, opettajien sekä muun henkilöstön välisen yhteistyön, oppimisympäristöjen sekä henkilöstön kehittämisen, liiketoiminnan sekä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan yhteistyön sekä palvelumallien valmistelun ja toteutuksen.

Iisalmen kampuksen osalta aloitetaan valmistelutyö, jossa tarkastellaan yhteisiä toiminnallisia tarpeita ja tilakokonaisuuksia sekä selvitetään vaihtoehtoja oppilaitosympäristön toteuttamismalleista. Tavoitteena on luoda kokonaisuus, joka tukee molempien osapuolten toimintaa tarkoituksenmukaisesti.

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän johtaja Kari Puumalainen ja Savon koulutuskuntayhtymän johtaja Heikki Helve toteavat yhteistyösopimuksen tiivistävän kuntayhtymien yhteistyötä uudella konkreettisella tavalla sekä tukevan kummankin organisaation strategiaa ja tavoitteita.

 

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

CAPTCHA
Kirjoita kuvan sanat alla olevaan ruutuun. Tämä kysymys esitetään automaattisen roskapostin vähentämiseksi.
1 + 3 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Footer