Ajankohtaista Pohjois-Savosta viittomakielelle tulkattuna

Toimitus - 6.5.2013 - 12:29:38

Katsaus huhtikuisiin aiheisiin.

Kantti ja Humanistisen ammattikorkeakoulun viittomakielen yksikkö jatkavat yhteistyötään viitotun ajankohtaismateriaalin saralla. Kuukausittain julkaistavassa katsauksessa käsitellään ajankohtaisia pohjoissavolaisia aiheita.

Video on Humanistisen ammattikorkeakoulun viittomakielen yksikön 4. vuosikurssin viittomakielentulkkiopiskelijoiden harjoitustyö. Tulkkaukset valmistellaan viittomakieltä äidinkielenään käyttävien kanssa yhteistyönä. Koosteita kehitetään mm. kuopiolaisten kuurojen antaman palautteen pohjalta.

Videon suora linkki YouTubessa:

http://www.youtube.com/watch?v=ELzjDX-A5Vs

Lisää jaksoja:

Ajankohtaista Pohjois-Savosta viittomakielelle tulkattuna

 

Footer