Uskon löytämisen vaikeus

Kimmo Salvén - 6.10.2013 - 16:00:00

Monet suuret kysymykset tekevät uskon Jumalaan vaikeaksi. Miksi Jumala ei tee itseään ilmeisemmäksi? Miksi hän sallii suunnatonta kärsimystä? Miten voi uskoa sellaiseen, mitä ei näe ja mitä ei pysty todistamaan? Vaikka näihin kysymyksiin ei ehkä ole lopullisia vastauksia, joitakin suuntaviittoja on mahdollista löytää. Niitä etsitään Puijon kirkolla keskustelusarjassa syyskuussa.

Puijon pappien alustukset taltioidaan ja julkaistaan näillä sivuilla.

Sarjan viimeisen osan aiheena on uskon löytämisen vaikeus. On vaikea uskoa johonkin mitä ei löydä vaikka yrittäisi. Miten uskon voi löytää, entä voiko olla oikea kristitty ilman uskoa? Voiko uskon myös menettää?

Näitä asioita pohditaan Teemu Voutilaisen alustuksessa, jonka voit kuunnella kokonaisuudessaan alla olevan linkin kautta:

kuuntele Kesto 17'19"

 

Ohjelmasarjan etusivulle

Ohjelmasarjan aiheet ja aikataulut

 

Footer