K-blogiNuorta mediaa -sivustoViittomakieltä käsittelevä sivusto
 
     

Kuva: Kimmo Salvén

Toimitusjohtaja Mikael Jungner

 

Mikael Jungner:

Tulevaisuus - pelkkää e-bisnestä?

Yleisradion toimitusjohtaja Mikael Jungner toimi yhtenä Johtamisforum 2007 -tilaisuuden alustajista. Jungner käy alustuksessaan läpi muun muassa web 2.0:n eli sosiaalisen median ilmiöitä, ansaintalogiikkaa ja arkipäiväistymistä.

Kun vielä reilut 10 vuotta sitten internet oli pelkästään harvojen ulottuvilla, tänä päivänä verkon arkipäiväistyminen, yhteyskustannusten lasku ja internetin alati laajentunut tarjonta on houkutellut jo lähes 75% suomalaista verkon käyttäjiksi.

 

Sosiaalisesta mediasta, jossa ihmiset itse tuottavat palveluiden sisällön, on tullut yksi voimakkaimmin kasvavista verkon palvelusektoreista. Palvelutarjonnan taustalla olevan liiketoiminnan ansaintalogiikat ovat kuitenkin vielä melko kehittymättömiä.
Osa palveluista rahoitetaan esimerkiksi mainostuloilla tai maksullisten lisäominaisuuksien myynnillä, kun taas osa palveluista saattaa jo perustamisvaiheestaan lähtien tähdätä suuren ja sitoutuneen asiakaskunnan keräämiseen ja sen muodostaman potentiaalin myymiseen eteenpäin.

     
Kuuntele Mikael Jungnerin Johtamisforumissa pitämä alustus aiheesta.  
kuuntelekuuntele Kesto 18'36"


Puheenvuoro on taltioitu Johtamisforumissa Kuopiossa, 30.8.2007

Toimittaja: Kimmo Salvén

Puheenvuorossa:

  • Toimitusjohtaja Mikael Jungner, Yleisradio

31.8.2007
Anna palautetta toimitukselle, nimi ja sähköpostiosoite vapaehtoisia:

Nimi:

Sähköposti: