Taitaja 2007 - Ammattiosaajat kilpasilla. Kuva: Anne Haapalainen
K-blogiNuorta mediaa -sivustoViittomakieltä käsittelevä sivusto
 
     

Alumni-sarja

Kantissa alkoi loppuvuodesta 2004 alumni-ohjelmasarja. Ohjelmasarjassa seurataan ja valotetaan opinahjojen kasvattien matkaa opiskelumaailmasta työelämän pariin.

» Sarjan etusivulle
» Ohjeita RealAudio-kuunteluun


Aikaa, vaivaa ja rahaa säästelemättä opiskelijat suuntaavat kohti tulevaisuutta. Millainen on tuo tulevaisuus ja reaalimaailma - tuottavatko satsaukset hedelmää?

Ohjelmien aiheet:

Alumnitoiminta aluillaan ammattikorkeakouluissa

Alumnitoimintaa ollaan käynnistelemässä yliopistojen ohella myös ammattikorkeakouluissa. Toiminnan hyöty on molemminpuolinen: ammattikorkeakoulu saa alumnien kautta viimeisintä tietoa koulutuksen ja työelämän vastaavuudesta ja opinahjosta valmistunut voi verkostoitua monialaisesti alumnirekisterin kautta.

» Lisää
20.7.2004
Kuva: Anne Haapalainen
   

Pohjois-Savon ympäristökeskuksen ylitarkastajan mielestä kiinnostavinta omassa työssä on muutos

Pohjois-Savon ympäristökeskuksessa ylitarkastajana työskentelevä Anne Puska sanoo, että kiinnostavinta omassa työssä on se, että työpäivät ovat erilaisia ja ympäristöasiat ovat jatkuvassa muutoksessa. Eri paikkakunnilla Suomessa työskennellyt Puska kertoo, että Pohjois-Savossa työ on myös monipuolista.

» Lisää
14.4.2004
Kuva: Anja Hiltunen
   

Terveystaloustieteilijä on ajan hermolla

Alumni-sarjassa esitellään Kuopion yliopistossa terveystaloustieteitä opiskellut Kati Koskinen, jonka työ liittyy hyvin ajankohtaiseen terveysteknologiaan. Koskinen suunnittelee kuopiolaisessa Intensium Oy:ssä potilaiden hoitoa tehostavaa hoitoprosessien hallintajärjestelmää.

» Lisää
15.3.2004
Kuva: Anja Hiltunen
   

Kliininen ravitsemustiede

Kliininen ravitsemustiede on ihmisläheinen ala, ruoka liittyy olennaisesti meidän jokaiseen päivään. Kliinistä ravitsemusterpiaa opiskelleet voivat työllistyä mm. ravitsemusterapeutteina, tutkijoina tai elintarvikkeiden tuotekehittelijöinä. Haastateltavana tutkija Sanna Kauppinen.

» Lisää
9.12.2004
Kuva: Kimmo Nyyssönen
   

Sosiaalipsykologi on vuorovaikutuksen asiantuntija

Sosiaalipsykologien ammattikunnalla ei ole yhtenäistä ammattikuvaa, mutta yleisesti voi sanoa, että sosiaalipsykologi on vuorovaikutuksen asiantuntija - kuten on alumni-sarjamme Riitta Hirvonen.

» Lisää
2.12.2004
Kuva: Anja Hiltunen