K-blogiNuorta mediaa -sivustoViittomakieltä käsittelevä sivusto
 
     

Kuopion yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulun tieto- ja tukipalveluita siirretään saman katon alle

 

 

Ulla Voutilainen
   

Tieto- ja viestintätekniikkaa käytetään jo laajasti hyväksi korkeakouluopetuksessa. Savonia-ammattikorkeakoulu on ollut tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön uranuurtajia ammattikorkeakouluissa Suomessa, kertoo Savonia-AMK:n vararehtori Ulla Voutilainen.

Jo vuodesta 2000 alkaen Savonia-AMK ja Kuopion yliopisto ovat tehneet tiivistä yhteistyötä tieto- ja viestintätekniikan tukipalveluissa ja nyttemmin myös verkko-opetuksessa. Vastikään korkeakoulujen yhteinen asiantuntijaryhmä selvitti TupaLa (yhteisten tukipalvelujen laadunvarmistus)-hankkeessa tukipalvelujen yhteistyön laajentamismahdollisuuksia ja vakiinnuttamista sekä sitä, kuinka tukipalvelujen laadunvarmistusta voidaan hoitaa yli korkeakoulurajojen. Ryhmä on joutunut ottamaan pohdinnoissaan huomioon niin Savonia-AMK:n ja Kuopion yliopiston konsortion kuin Kuopion ja Joensuun yliopistojen yhdistymisen Itä-Suomen yliopistoksi.

On myös pitänyt määritellä, mitä verkko-opetus oikein tarkoittaa. Sekään ei ole aivan helppo tehtävä, Ulla Voutilanen toteaa.

kuuntelekuuntele Kesto 9'23"

 

 


Toimittaja: Anja Hiltunen

Haastateltavana:

  • Vararehtori Ulla Voutilainen, Savonia-ammattikorkeakoulu

19.4.2008
Anna palautetta, nimi ja sähköpostiosoite vapaehtoisia:

Nimi:

Sähköposti: