K-blogiNuorta mediaa -sivustoViittomakieltä käsittelevä sivusto
 
     

 
  Markkinointipäällikkö Erkki Sammalvuo
   
 
  Henkilöstöpäällikkö Minna Vierimaa

Taitaja 2008

 

Espoossa järjestetyissä ammatillisen koulutuksen Taitaja 2008 -kisoissa kilpaili 380 alueellisten karsintojen kautta ympäri maan tullutta nuorta 40 eri ammattilajissa. Nelipäiväinen tapahtuma sai hyvin yleisöä, kilpailuja seurasi noin 65 000 kävijää.

Taitaja-kilpailut alkoivat nykyistä paljon pienempänä tapahtumana 1990-luvulla, mutta ovat kehittyneet suurtapahtumaksi, jossa myös paikallinen elinkeinoelämä on mukana. Tätä voidaan pitää osoituksena eri osapuolten yhteisestä kiinnostuksesta kehittää ammatillista koulutusta. Koulutuksen ja yritysten yhteistyön voi vaikuttaa parhaimmillaan ammatillisen koulutuksen kehittymiseen.

Savon ammatti- ja aikuisopisto (Sakky) hakee kisojen isännyyttä Taitaja 2011 -kilpailuille. Sakkyn markkinointipäällikkö Erkki Sammalvuo kertoo, mitä kisoihin osallistuminen merkitsee oppilaitokselle, ja mikä merkitys kisaisännyydellä olisi?

Espoossa oli Sakkyn kutsumana mukana joukko pohjoissavolaisia elinkeinoelämän ja Kuopion kaupungin edustajia. Miltä Taitaja-kisat näyttävät yritysmaailmasta katsoen? Tästä kertoo Savon Voiman henkilöstöpäällikkö Minna Vierimaa.

kuuntelekuuntele Kesto 9'17"
 


Toimittaja: Anja Hiltunen

Haastateltavana:

  • Markkinointipäällikkö Erkki Sammalvuo, Sakky
  • Henkilöstöpäällikkö Minna Vierimaa, Savon Voima

28.4.2008
Anna palautetta, nimi ja sähköpostiosoite vapaehtoisia:

Nimi:

Sähköposti: