Jaa Facebookissa
Tweettaa Twitterissä

Itä-Suomen yliopisto nousi sijalle 43 brittiläisen Times Higher Education -lehden juuri julkaistussa nuorten yliopistojen Young University Rankings -vertailussa. Viime vuonna Itä-Suomen yliopiston sijoitus oli 54.

Young University Rankings -vertailussa on mukana 250 yliopistoa. Nuorten yliopistojen paremmuutta arvioidaan samoilla kriteereillä kuin Times Higher Education -lehden laajassa maailman yliopistojen vertailussa. Arvioinnissa yliopistoja tarkastellaan useilla eri opetukseen, tutkimukseen, tutkimuksen vaikuttavuuteen, kansainvälisyyteen ja yritysyhteistyöhön liittyvillä kriteereillä. Nuorten yliopistojen erityisluonteesta johtuen mainetekijöiden painoarvo on kuitenkin pienempi.

Young University Rankings -vertailu verkossa osoitteessa:

https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2018/young-university-rankings

JÄTÄ VASTAUS