Savilahden kampus etenee

Jaa Facebookissa
Tweettaa Twitterissä

Savon koulutuskuntayhtymä keskittää pääosan Kuopion koulutuksesta Savilahteen uusiin toimitiloihin rakennuttamalla uudisrakennuksen sekä vuokraamalla tarvittavaa tilaa Savon ammattiopistoa varten.

Uudisrakennus ja muut tilat tulevat sisältämään erilaisia opinto- ja toimistotiloja sekä ravintolamaailman opetuskeittiöineen. Rakentamisen mahdollistava hankesuunnitelma etenee tällä viikolla, kun Savon koulutuskuntayhtymän hallitus kokoontuu torstaina 14.6. Kokouksessa esitetään Savilahden kampuksen hankesuunnitelman hyväksymistä. Hankesuunnitelman hyväksyminen käynnistäisi varsinaisen suunnittelutyön laaditun hankesuunnitelman pohjalta.

Hankkeen tavoitteena on toteuttaa modernia oppimisympäristöä, jonka lähtökohtia ovat käyttäjälähtöisyys, yhteistoiminnallisuus, monikäyttöisyys ja muunneltavuus. Samalla tullaan rakentamaan myös yhtenäinen palvelualusta virtuaaliselle oppimisympäristölle.

Hankkeen kokonaislaajuus on 31 000 k-a m2, joista vuokratilojen osuus on 5000 hy-m2. Savon koulutuskuntayhtymällä on tällä hetkellä Kuopiossa toimitiloja yhteensä 61290 m2 ja niiden vuotuiset tilakustannukset TTS 2018 ovat yhteensä 6,12 milj.€/v.

JÄTÄ VASTAUS