Aspekti 5.5.2018

    Jaa Facebookissa
    Tweettaa Twitterissä

    Aspekti Yle Puheella lauantaina 5.5.2018 ja uusinta sunnuntaina 6.5.2018.

    Camelina Sativa-kasvin eli kitupellavan siemenistä puristettu camelinaöljy on osoittautunut hyödylliseksi sydän- ja verisuoniterveydelle. Itä-Suomen yliopiston tutkimuksessa sekä rasvainen kala että camelinaöljy vaikuttivat edullisesti veren HDL- ja IDL–kolesteroliin.

    Filosofiakahvilassa keskustellaan ateismista, tilaisuuden alustajana tomiii FT, uskontotieteen yliopistonlehtori Teemu Taira. Hän ei halua pohtia filosofisesta näkökulmasta onko ateismi oikeutettu kanta, tai mikä on oikea, analyyttinen ateismin määritelmä, ennemminkin hän lähestyy ateismia yhteiskunnallisena ilmiönä.

    Brändäys on päivän sana: nykyään paitsi kaupalliset toimijat myös muun muassa yliopistot ja seurakunnat brändäävät itseään. Brändi on paljon muutakin kuin mainostoimiston keksimä logo. Mutta millainen on brändäyksen graalin malja?

    Helatorstaita vietetään 39 päivää pääsiäisen jälkeen. Näin selvän määritelmän perusteella voisi olettaa, että pääsiäisen ja helatorstain välillä on yhteys. Onko näin, tähän kysymykseen vastaa ohjelmasarjassamme pastori Teemu Voutilainen.

    Kuuntele Aspekti kokonaisuudessaan:

    kuunteleKesto 60’00”

    Lisää Aspekteja (kantti.net)

    Yle Puhe

    Yle Puhe - taajuudet ja ohjelmakaavio

    Vastaa