Jaa Facebookissa
Tweettaa Twitterissä

Savon ammatti- ja aikuisopistolla on tänään katettu pöytiä, puuhattu sähkötöitä ja rustattu lentokoneen mittaristoja paikoilleen. Kuopion alueen yhdeksäsluokkalaiset ovat nimittäin päässeet mittelemään kädentaidoista Taitaja9 -kilpailun merkeissä. Kisalla halutaan hauskasti ja innostavalla tavalla nostaa kädentaitoa vaativien alojen tuntemusta.

Mukana on reilut 40 kolmen hengen joukkuetta, joista kolme parasta jatkaa taivaltaan Varkauden Taitaja9 Savon aluekilpailuun. Varkauden kisoissa pärjäävät puolestaan pääsevät mukaan kevään suomenmestaruuskilpailuihin.

Anne Heikkinen pääsi mukaan kilpailufiilikseen, jututettavana on kisojen järjestelyistä vastaava Jaana Aholainen sekä lentokonesaentajakoulutuksen opettaja Martti Kekkonen:

kuuntele Kesto: 6’32”

Katso video YouTubessa:

https://www.youtube.com/watch?v=RR4wj58KoXQ

Vastaa