Tarjoilijakaksikko taituroi voittoon

Jaa Facebookissa
Tweettaa Twitterissä
Kuntayhtymän johtaja Heikki Helve onnittelee Janna Miettistä ja Jaana Juutilaista. Kuva: Heli Laitinen

Minkä lajin kilpailusuoritukseen kuuluvat muun muassa seuraavat osakokonaisuudet: ruuan ja viinin yhdistäminen, viinien arviointi, asiakaspalvelu, samppanjapullon avaaminen, punaviinin dekantointi ja päärynän liekitys? Vastaus on nuorten tarjoilijoiden pohjoismaiden mestaruuskilpailu.

Tämän lajin voitto tuli hiljattain Suomeen kun Savon ammatti- ja aikuisopiston Jaana Juutilainen ja Janna Miettinen taituroivat voittoon Perho Liiketalousopiston Töölön kampuksella järjestetyissä kisassa.

Kilpailun tavoitteena on tuoda esiin pohjoismaista osaamista ja ammattitaitoa sekä nostaa ravintola-alan arvostusta. Kilpailuihin osallistuu kaksihenkiset kokki- ja tarjoilijajoukkueet viidestä Pohjoismaasta kansallisten mestaruuskilpailujen kautta.

Voittajakaksikko Jaana Juutilainen ja Janna Miettinen kertovat lisää kisatehtävistä:

KuunteleKesto: 6’58”

Vastaa