Hyvä arki Suomessa

Mitä kuuluu hyvään arkeen ja osallisuuteen?

Jaa Facebookissa
Tweettaa Twitterissä
Kuvassa vasemmalta: puheenjohtaja Sirpa Okulov, sosiaalityön professori Riitta Vornanen, Pelastusopiston rehtori Mervi Parviainen, Kuopion Nuvan edustaja Alpo Laitinen, arabian ja islamin opettaja Naser Omarieh ja Kuopion Nuvan edustaja Aleksis Tammi.

Moninaistuvassa arvoilmastossa tarvitaan yhteistä pohdintaa arvoista ja dialogista. Miten monien uskontojen ja katsomusten Suomea rakennetaan? Miten katsomukset kohtaavat arjessa? Miten luodaan vaikuttavaa vuoropuhelua ja parannetaan uskontojen lukutaitoa? Näitä teemoja käsiteltiin Cultura Nova -keskustelusarjassa Kuopiossa.

Keskustelusarjan viimeisessä osassa aiheena oli hyvä arki, tilaisuudessa pohdittiin mistä hyvä arki ja osallisuus rakentuvat ja mitä niihin kuuluu.

Puheenjohtajana kasvatusasiain koordinaattori Sirpa Okulov, mukana keskustelemassa sosiaalityön professori Riitta Vornanen, Pelastusopiston rehtori Mervi Parviainen, arabian ja islamin opettaja Naser Omarieh, ja lukiolaiset Alpo Tuominen ja Aleksis Tammi Kuopion klassillisesta lukiosta.

Kuuntele taltio tilaisuudesta:

KuunteleKesto: 83’55”

 

Keskustelusarjan järjestäjinä toimivat Fokus ry yhteistyössä Itä-Suomen AVIn, Opetushallituksen, Snellman -kesäyliopiston ja Valamon opiston kanssa.

Vastaa