Jaa Facebookissa
Tweettaa Twitterissä
Kuva: Savon ammatti- ja aikuisopisto

Savon ammatti- ja aikuisopiston tarjoilijaopiskelijat Laura Tikkanen ja Katja Mankinen voittivat kultaa tarjoilijoiden SM-parikilpailuissa Lahdessa 26.3.2015. Tikkanen on osallistumassa ensi syksynä ammattitaidon MM-kilpailuihin Brasiliaan ja Mankinen puolestaan osallistuu tänä keväänä Turussa järjestettävään Taitaja-kilpailuun.

Nyt järjestetyssä kaksipäiväisessä joukkuekilpailussa mitattiin tarjoilijoiden osaamista erilaisin tehtäväsuorituksin. Vuosittain järjestettävässä kilpailussa on mukana omat sarjansa kokeille ja tarjoijoille. Tänä vuonna kilpailemaan pääsivät myös matkailuvirkailijat.

Aiemmin tarjoilijoiden nyt voittama kiertopalkinto on saatu Kuopioon vuosina 1996 ja 1983. Vuosi sitten Savon ammatti- ja aikuisopiston opiskelijat sijoittuivat samassa kisassa pronssille.

Toiseksi kilpailussa tuli Jyväskylän ammattiopisto ja kolmanneksi Ravintolakoulu Perho / Haaga-yhtymä. Kilpailun järjestää Mara ry yhdessä vanhojen hotelli- ja ravintolakoulujen (15) kanssa vuosittain.

Vastaa