Jaa Facebookissa
Tweettaa Twitterissä

Savonia-ammattikorkeakoulun opetuskeittiössä tuoksuu chili, inkivääri, lime ja minttu kun saluunateemainen pop up -ravintola on pian valmis avaamaan ovensa asiakkaille. Restonomiopiskelijat huhkivat valmiiksi viimeisiä ruokalajeja ja salin puolella odotellaan ensimmäisiä asiakkaita stetsonit päälaella keikkuen.

Kyseessä on kokonainen pop up -ravintoloiden viikko, joka antaa lehtori Seija Mäen mukaan opiskelijoille mainion läpileikkauksen ravintola-alan arjesta ruokalistan suunnittelusta ja raaka-aineiden tilaamisesta aina annosten valmistukseen ja tarjoiluun saakka.

– Opiskelijoille tämä on erittäin hyvä harjoitus ja aito asiakastilannekokemus. Opiskelijat oppivat tässä koko prosessin tavarantilauksesta asiakaspalautteiden käsittelyyn saakka, Seija Mäki kuvaa.

Anne Heikkinen pääsi mukaan keittiön hyörinään, jututettavina ovat lehtori Seija Mäen lisäksi saluunateemaisen ravintolan projektipäälliköt Satu Lukkarinen ja Veera Kinnunen:

KuunteleKesto: 21’20”

 

Vastaa