Aspekti 7.2.2016

  Jaa Facebookissa
  Tweettaa Twitterissä

  Aspekti Yle Puheella sunnuntaina 7.2.2016.

  Miksi astma puhkeaa?
  – Immunologinen kehittyminen tapahtuu pääsääntöisesti jo raskausaikana ja varhaislapsuudessa, joten raskausajan ja varhaislapsuuden altisteet ovat keskeisessä asemassa kun selvitetään astmaan sairastumisen riskitekijöitä, kertoo LL Maijakaisa Harju.

  Filosofiakahvilassa Kuopiossa vieraillut oikeustieteen tohtori, Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan yliopistonlehtori sekä filosofian ja antiikin tragedioiden tutkija Ari Hirvonen avasi kuulijoille näkemyksiään tragedian, etiikan ja politiikan kosketuspinnoista.

  – Suru on työtä. Täytyy pitää itsestään huolta, pitää kiinni rutiineista, syödä ja nukkua, jotta jaksaa surra. Suru vie voimat ja kuluttaa, toteaa pastori Heikki Hyvärinen. Mutta kuinka surun prosessi saadaan liikkeelle? Entä kuinka kohdata sureva omainen?

  Laskiaisena mennään mäkeen ja pidetään lystiä! Oli alla sitten jätesäkki, liukuri, rattikelkka tahi mitä mielikuvituksellisin peli tahansa, niin hauskaa mäessä pidetään. Ja hauskanpidon kruunaa kuuma juoma laskiaispullan kera. Mutta mikä merkitys laskiaisella on uskonnollisesta näkökulmasta?

  Kuuntele Aspekti kokonaisuudessaan:

  kuuntele Kesto 60’00”

  Lisää Aspekteja (kantti.net)

  Yle Puhe

  Yle Puhe - taajuudet ja ohjelmakaavio

  Vastaa